Foto natječaj

Pošaljite fotografije u elektro­nskom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu i osvojite jednu od nagrada.

Božićna priča 2011

“Božićna priča - najljepša božićna ulica” ove godine počinje u subotu, 03. prosinca 2011., u 18 sati, svečanim paljenjem svjetlećih ukrasa i prigodnim programom na zagrebačkom Zrinjevcu.

Vukovarska „BOŽIĆNA PRIČA“ – Sandra Bagarić i gradonačelnik Vukovara upalili blagdanske lampice

Svečanim paljenjem blagdanskih lampica koje su upalili poznata operna pjevačica Sandra Bagarić i gradonačelnik grada Vukovara gospodin Željko Sabo, započeo je ove godine projekt „Božićna priča“ u Vukovaru. Ovim projektom potiče se blagdanska kultura te prigodno ukrašavanje grada, stvaranje posebnog božićnog ugođaja i širenje blagdanskog optimizma.

U sklopu ovog projekta uz brojne lokacije u Zagrebu postavljeni su svjetleći blagdanski ukrasi u Vukovaru na cijelom drvoredu u Ulici Priljevo i centru grada uz rijeku Vuku, a projekt kojem je cilj razvoj blagdanske kulture značajno doprinosi adventskom ugođaju u gradu i njegovoj atraktivnosti za posjetitelje i turiste u vrijeme blagdana. Ukrasi koji su postavljeni u Vukovaru Božićni su dar tvrtki Hoteli Baška d.d. i Borovo d.d.

Građani će u kreativnom natječaju koji počinje 06.12.2011. slati fotografije vlastitih kuća, dvorišta i domova te doprinijeli ozračju blagdanskog optimizma u cijeloj Hrvatskoj i ujedno moći će izabrati najljepšu božićnu ulicu i znamenitost koju su ukrasili prijatelji projekta ¨Božićne priče“ glasujući na linku: www.bozicnaprica.com.