Foto natječaj

Pošaljite fotografije u elektro­nskom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu i osvojite jednu od nagrada.

Božićna priča 2011

“Božićna priča - najljepša božićna ulica” ove godine počinje u subotu, 03. prosinca 2011., u 18 sati, svečanim paljenjem svjetlećih ukrasa i prigodnim programom na zagrebačkom Zrinjevcu.

Projekt Božićna priča

Božična priča

Kazalište Komedija ukrašeno u projektu “Božićna priča 2010.” u suradnji s Coca-Colom

ŠTO
Projekt “Božićna priča” natjecanje je hrvatskih i međunarodnih brandova u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba. Odabrane gradske ulice, trgovi i lokacije biti će osvjetljenje na inovativan, posebno dizajniran, kreativan i nov način koji će pružiti nezaboravan doživljaj građanima i turistima, te uštedjeti znatna sredstva gradskog proračuna za dekoriranje.

ZAŠTO “Božićna priča”, upravo u vrijeme globalne i nacionalne gospodarske krize pridonijeti će ozračju optimizma, osobito u vrijeme blagdana, te potaknuti građane na potisnuta i zaboravljena njegovanja obiteljskih vrijednosti, očuvanje tradicije, zajedničko druženje s prijateljima, šetnje Zrinjevcem, Radićevom, Tkalčićevom… Hrvatska Turistička Zajednica prepoznala je vrijednost projekta i proglasila ga jednim od šest projekata od velikog interesa za razvoj imidža destinacije. “Božićna priča” sastavni je dio projekta turističke zajednice Grada Zagreba Advent u Zagrebu.

TKO
Agencija EX-ALTO upravlja pojektom za razvoj imidža destinacije uz podršku Grada Zagreba, Hrvatske Turističke Zajednice i TZ Grada Zagreba. Agencija EX-ALTO je 2009. godine uspješno provela pilot projekt u suradnji s GK Komedija, Jutarnjim listom, Coca-Colom te HGZ koji se nastavio i u 2010., kada su se uz postojeće partnere uključili i Hoteli Baška, TZ Grada Zagreba te grad Vukovar koji čini humanitarni dio projekta.

KAKO
Agencija je u dogovoru s Gradom odredila parametre dekoriranja, unutar kojih će gospodarski subjekti sudjelovati u natjecanju najljepše Božićne ulice, trga ili kulturne institucije. Ovim projektom ne želimo omogućiti klasično komercijalno oglašavanje na lokacijama, već stvoriti nezaboravan ugođaj i dekorirati Grad Zagreb na jedinstven način. Ponuditi našim klijentima mogućnosti promocije vlastitih robnih marki u jedinstvenom ugođaju.