Foto natječaj

Pošaljite fotografije u elektro­nskom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu i osvojite jednu od nagrada.

Božićna priča 2011

“Božićna priča - najljepša božićna ulica” ove godine počinje u subotu, 03. prosinca 2011., u 18 sati, svečanim paljenjem svjetlećih ukrasa i prigodnim programom na zagrebačkom Zrinjevcu.

Pravila natječaja “BOŽIĆNA PRIČA – NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ULICA”

NATJEČAJ “BOŽIĆNA PRIČA – NAJLJEPŠA BOŽIĆNA ULICA” za dokumentarnu „naj-fotografiju“ božićnih i novogodišnjih blagdana na području grada Zagreba

I. Svaki natjecatelj na natječaj može poslati najviše pet fotografija.

II. Natjecatelji su dužni poslati fotografije u elektronskom ili digitalnom obliku, na temu ugođaja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Zagrebu.

III. Rok za dostavu fotografija je 26. prosinac 2012. godine.

IV. Dobitnici nagrada predaju organizatoru isključivo i neograničeno (prostorno i vremensko) pravo korištenja i pravo prerade fotografija i njihovo korištenje.

V. Fotografije se šalju elektronskom poštom na adresu bozicnaprica@vecernji.net

VI. Uz fotografije obravezno navesti:

  • ime i prezime te adresu autora
  • adresu elektroničke pošte
  • broj telefona

VII. Ocjenjivačka komisija odabrat će fotografije koje zadovoljavaju uvjete ovog natječaja i objaviti ih na internetskoj stranici www.bozicnaprica.com, na kojoj će među svim prispjelim radovima posjetitelji stranice birati najbolje fotografije. Online glasovanje će trajati 26.12.2012.-06.01.2013. godine

VIII. Fotografije je potrebno imenovati na način da se navede ime i prezime autora te broj fotografije, npr.: „ivo_maric1“ i moraju biti kvalitete minimalno 300dpi.

IX. Nagrade su:

Prvo mjesto:
JUNP Plitvička jezera daruju vikend za dvoje u ¨HOTELU JEZERO¨

Drugo mjesto:
GK Komedija – ulaznice za po dvije osobe, za deset predstava po izboru u sezoni 2012./2013.

Treće mjesto:
Večernji list – godišnja vikend pretplata za Večernji list

Prvih pet najuspješnijih natjecatelja dobiva i poklon pakete TZG Zagreba

X. Pravo na sudjelovanje imaju sve fizičke osobe. Svi sudionici natječaja pristaju na navedena pravila kao i na konačnu odluku ocjenjivačke komisije.